Industrieslangen

Alfagomma slangen

JB Rubber & Industrie BV levert industrieslangen in verschillende soorten en maten van het merk Alfagomma. Voor elke industrie en toepassing is een geschikte slang beschikbaar. Grote voorraad, snelle levering en hoge kwaliteit is waar JB Rubber & Industrie BV voor staat.
Agriculture slangen, betonpomp slangen, brandweer slangen, composiet slangen, bunker slangen, bulk voedsel slangen of een andere slang nodig?
Bekijk ons gehele assortiment hieronder of bekijk de catalogus. 

 

Levensmiddelen slangen

Producten

Agriculture slang
Betonpomp slang

JB Rubber & Industrie B.V. heeft een groot assortiment betonpompslangen van het merk Alfagomma met een extra lange levensduur bij zwaar gebruik. Zowel 740AA als 741AA zijn speciaal ontworpen voor heavy duty applications. 


Lees meer

brandweerslang

JB Rubber & Industrie B.V. biedt een compleet assortiment platoprolbare en brandweer slangen van Alfagomma, speciaal ontworpen voor heavy duty applications zoals bij brand. 
Lees meer

720AA.tif

De composiet slangen van Alfagomma zijn slangen die zijn opgebouwd uit meerdere lagen van verschillende materialen. Zogenaamde “composities” van verschillende lagen gemaakt van o.a. polyamide, polypropyleen en PTFE.

Lees meer

Alfagomma heeft een reeks dock- en ship-to-ship-slangen ontwikkeld om aan de strenge voorschriften te voldoen van de internationale olie- en gasindustrie. Meer dan 60 jaar ervaring in onderzoek, ontwikkeling en productie van slangen, verzekeren het juiste product! In deze product groep vallen onder andere de 60DAA, 64AAA maar ook de composietslang 6N511 EN. 

Lees meer

// Bulk voedsel slangen

JB Rubber & Industrie B.V. biedt een breed scala aan rubberen en PVC-slangen voor bulkvoedsel die volledig voldoen aan de bestaande voorschriften voor materialen in contact met voedsel. In deze serie zitten onder andere vispomp slangen en types als 720LA, 760LA en 949AA van het merk Alfagomma.
 

Lees meer

Chemicaliën & multipurpose slangen

Hoogwaardige chemie en multipurpose slangen van het merk Alfagomma voor het transport van onder andere adblue of DEF dit pakket omvat ook slangen welke geschikt zijn voor 98% van de bestaande chemicalien. Tevens kunnen wij deze slangen voor u voorzien van de juiste koppelingen en waar nodig voorzien van een testcertificaat. 

Lees meer

Gas & zuurstof slangen

Hoogwaardige gasslangen van het merk Alfagomma voor het transport van onder andere aardgas, acetyleen, lpg, propaan, stikstof en zuurstof. Daarnaast zijn onze gasslangen ook in twin-uitvoering leverbaar. De slangen voldoen aan normen zoals EN ISO 3821.

Lees meer

Heet water / stoom slangen

JB Rubber & Industrie B.V.  biedt een breed assortiment hoogwaardige, veilige en betrouwbare stoomslangen van het merk Alfagomma met
verschillende oplossingen van koppelingen en klemmen om aan de marktvereisten te voldoen. In deze serie zitten onder andere types als 340AA, 340AH en 341AH. 


Lees meer

Marine slangen 6E1AA

JB Rubber & Industrie B.V. biedt een breed scala aan rubberen en PVC-slangen voor voedselslangen die volledig voldoen aan de bestaande voorschriften voor materialen in contact met voedsel met verschillende koppelingen en klemmen om aan de marktvereisten te voldoen. In deze serie zitten onder andere types als 400LE, 350LE en 472OO van het merk Alfagomma. 
 

 

 

 

 

 

 
Lees meer

In het pakket marine slangen van Alfagomma zitten onder andere marine sanitary hose en Marine exhaust slangen voorzien van Lloyds type approval voor SAE J2006/R2 - ISO 13363/2/A+B. Tevens kan deze slang gebruikt worden als Bilge pomp slang. Denk hierbij aan types zoals de 202LL en 6E1AA.


 

 

 

 

 

 


Lees meer

Offshore slangen

ALFAGOMMA biedt een compleet assortiment toevoerslangen, fittingen en accessoires voor boorinstallaties voor een breed scala aan toepassingen bij het laden/lossen van bevoorradingsschepen tot offshore-platforms: brandstof-vloeibare modder, bulkmateriaal en Drinkbaar water. Het resultaat is een geïntegreerd montagesysteem ABS goedgekeurd. Alle slangassemblages zijn onder druk getest om controle en veiligheid te garanderen tijdens alle operaties in zware omstandigheden voorwaarden. Deze groep bevat slangtypes zoals 615AA, 715AA en 415LI.

Lees meer

Olie & benzine slangen
Perslucht slangen 185AA
Sandblast slangen

De olie en benzine slangen van Alfagomma worden onder andere gebruikt als hydrauliek retourslang, op tankwagens, in de haven als laad- en losslangen of als Ship to Shore Dockhose. Deze slangen kunnen wij voor u leveren als slangassemblage voorzien van druktestcertificaat. In deze serie zitten onder andere de bekende 605AA (R4), 619AA, 1TE/R6 maar ook bijvoorbeeld de 650AA.

Lees meer

JB Rubber & Industrie B.V. heeft een groot assortiment persluchtslangen van het merk Alfagomma met een extra lange levensduur bij zwaar gebruik. In deze serie zitten onder andere types als 185AA, 195AT of de 155AA speciaal ontworpen voor heavy duty applications. 

Lees meer

JB Rubber & Industrie B.V. heeft een assortiment sandblast en plaster slangen van het merk Alfagomma met een extra lange levensduur bij zwaar gebruik. In deze serie zitten onder andere types als 753AA, 755AA of de 757AA plasterslang leverbaar tot wel 55 Bar. 
Lees meer

Slijtvaste slangen
Ventilatie slangen 171OO

JB Rubber & Industrie B.V. heeft een assortiment slijtvaste slangen van het merk Alfagomma met een extra lange levensduur bij zwaar gebruik. In deze serie zitten onder andere types als 714HA, 720AA of de 719AA Alfatracto de meest kosten effectieve oplossing voor het verwerken van schurende materialen door de herbruikbare muff koppelingen.

Lees meer

Zeer flexibele en vaak dunwandige slangen voor het afzuigen van lucht, gas, rookafzuiging of ventilatie. Ook geschikt voor afzuiging van schurend materiaal. Met O.A. types 178AA & 171OO van Alfagomma.
Lees meer

Water & liquids

JB Rubber & Industrie B.V. heeft een groot assortiment water slangen van het merk Alfagomma. In deze serie zitten onder andere types als 202AA, 267BE en 2P1AA Evolution extra soepele slang. 
Lees meer

Metaalslang_edited_edited.png

JB Rubber & Industrie B.V. heeft een mooi assortiment aan metaal slangen. Het unieke aan metaal slangen is dat deze 100% recyclebaar zijn. Ook buiten in slechte weer omstandigheden blijft deze slang goed. Metaal slangen zijn zeer flexibel en resistent tegen de meesten chemica's. 

Lees meer

slangbeschermingen

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.

PTFE slangen

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.

JB Rubber & Industrie B.V. biedt een compleet assortiment industriële slangen van Alfagomma, speciaal ontworpen voor verschillende toepassingen in de landbouw- en voedingsindustrie: Irrigatie & bemesting, gewasspuiten, airseeder, overdracht van melk, vet voedsel en alcoholische dranken.

Lees meer

composietslang
60Daa.tif
Levensmiddelen slangen