Nieuwe website & klant portaal

Met trots presenteren wij u ons gloednieuwe klant portaal; voor het eerst zal ons volledig product assortiment 365 dagen per jaar online beschikbaar zijn.


Het doel van dit portaal is om deze het middelpunt van onze klantrelaties te maken. Het is geen vervanging voor het persoonlijke advies die u van ons gewend bent. Dit blijven we waarderen gezien onze identiteit als klantgericht bedrijf. Dit geldt eveneens voor het rechtstreekse contact en de kennis van onze ervaren collega’s. We zullen van deze kernwaarden dan ook geen afstand doen. Ons portaal zal een aanvulling zijn op de service die u al van ons gewend bent.


Het gebruikersgemak van het portaal is uitzonderlijk, de bestelgeschiedenis en facturen zijn gemakkelijk toegankelijk, klant specifieke prijzen worden automatisch berekend en alle klanten hebben rechtstreeks toegang tot het volledige productassortiment.


Volledig overzicht van en toegang tot alle producten

Tegelijkertijd hebben klanten toegang tot alle relevante voorraden, zodat u te allen tijden kan zien wat er in het magazijn van JB Rubber in Sliedrecht ligt.

Wij zijn zeer verheugd dat onze klanten een uitgebreid overzicht kunnen krijgen van onze voorraad industrieslangen, koppelingen, afsluiters en plaat materiaal in meer dan 25 verschillende kwaliteiten.


Gemakkelijker toegang tot bestelgeschiedenis, facturen en gedifferentieerde prijzen

Klanten zullen vooral een eenvoudig portaal ervaren met toegang tot bestel historie met ‘’mijn artikelen’’ en een volledig geautomatiseerde berekening van gedifferentieerde prijzen op basis van de gemaakte afspraken. In het portaal kunt u uit een groot aantal zoekopties gemakkelijk naar specifieke artikelen zoeken, meerdere filters toevoegen om zo bij de juiste producten terecht te komen. Vraag nu uw inlogcodes aan via www.jb-rubber.com#industrie #industrialhose #Alfagomma #webshop #service #businessinnovation #silicone #work #succes